Partners

Dit is een lijst met al onze partners

Door op het gewenste logo te klikken komt er meer informatie tevoorschijn

BoedelZ Woningontruiming | Boedelafwikkeling

Woningontruiming is vaak het gevolg van een verhuizing of overlijden van de bewoner. Als eigenaar, of nabestaande, wilt u de woning verhuur klaarmaken, of verkoop klaar. Boedelz verzorgt woningontruimingen discreet, met respect en volgens afspraak.

Urnique 

Personaliseren Iedere herinnering is anders, persoonlijk en daardoor uniek. Wij leggen uw herinnering vast en maken deze tastbaar zodat deze blijft en niet vervaagt. Urnique stelt u in staat een volledig gepersonaliseerd aandenken te maken. Combinatie nieuwe techniek en ambacht We maken gebruik van revolutionaire technieken zoals 3D-scannen en 3D-print. Dat geeft u talloze mogelijkheden met betrekking tot vorm en kleur.

Maar hoe gezond we ook leven, liefhebben, beleven. Er komt een einde aan. Als een dierbare komt te overlijden is er verdriet, berusting, onmacht of een combinatie er van. Het herdenken geeft gevoelens van gemis, hopelijk na verloop van tijd een glimlach.. Steeds meer mensen kiezen voor een crematie. Wat er dan fysiek overblijft zijn as-resten. Er zijn vele mogelijkheden om hier iets mee te doen. Zodat er een tastbare herinnering vormt, iets om je te herinneren of herinnerd te worden.

Hemelvlucht

Hemelvlucht.nl biedt binnen Europa de unieke mogelijkheid om de as van uw dierbare te verstrooien op een stratosfaire hoogte van +/- 25 km in de atmosfeer middels een indrukwekkende asverstrooiingsballon.

Naast asverstrooiing per heliumballon bieden wij tevens de mogelijkheid tot asverstrooiing per vuurpijl boven zee.

Terugkijken op een passend afscheid
Wij hebben jarenlange ervaring in het respectvol en zo onopvallend mogelijk vastleggen van uitvaarten. Behalve tijdens de uitvaart, kunnen wij ook thuis of tijdens de condoleance kostbare momenten vastleggen voor later.

Een link naar welkom bij beerenberg

Wij bedenken, ontwerpen en realiseren uitvaartmogelijkheden